FAQ  •  Registrovať  •  Prihlásenie

problem z pocitacom

<<

milan 1

Obrázok užívateľa

Offrouďák

Príspevky: 1042

Registrovaný: 15 Apr 2011, 22:14

Bydlisko: Nitra

Poslať 21 Sep 2015, 09:35

problem z pocitacom

Vie mi niekto poradit ohladom notebookom znacky lenovo?Zacal mi vypadavat ZVUK odvtedy co dal do nech moj chalan cd z rozpravkou.Ked sa nacitalvalo sa mi zdalo akoby sa viac triaslo.Ale netusim ci to je tym.Ked dam Yotube1- naskoci obraz,2- trochu sa rozmaze ,3-vycisti sa,4-ostane uplne zrnity a napisane Vyskytla sa chyba,Skuste to znova neskor.Dalsie informacie .Ak kliknem na dalsie informacie mi da okno a napise Pomocnik You Tube,hladat v centre pomoci.
No a dalej som z toho uplne mimo obrazu :gkf_07: Obcas ten zvuk ide a aj vsetko ostatne.Teraz mi to na Yotube zablokovalo a na Mojom Videu to ide.Je to tak vseliako.
Co sa tyka PC som rad ze to viem zapnut. :gkf_05:
Patrol GR.Kade neprejdem,pretlacim!!
<<

diesel

Obrázok užívateľa

Starooffroauďák

Príspevky: 3260

Registrovaný: 10 Mar 2010, 07:21

Bydlisko: St. George SVK

Poslať 21 Sep 2015, 11:21

Re: problem z pocitacom

milan 1 píše:Co sa tyka PC som rad ze to viem zapnut. :gkf_05:


to sa potom ťažko radí ;)

to CD bolo originál alebo napálené?

ťažko PC rozrypať "len" vložením CD do PC(ak nie je nakazené)...neodklikol niekto pri tom nejaký dotaz systému?...zväčša sa na akékolvek okno v tomto prípade odpovedá "OK".....

skúsil by som preinštalovať(aspon aktualizuješ) ovládače grafickej a zvukovej karty, následne by som skúsil nainštalovať niektorý z balíkov kodekov...
...džíp s komínom...
<<

milan 1

Obrázok užívateľa

Offrouďák

Príspevky: 1042

Registrovaný: 15 Apr 2011, 22:14

Bydlisko: Nitra

Poslať 21 Sep 2015, 17:49

Re: problem z pocitacom

To CD je original Božek stavitel.Vtedy pri pozerani aj prestal ist zvuk.Ale pri prehravani som pocul ako sa PC trasie.Ale ci je to zhoda nahod,netusim.To ma na tom serie ze obcas to ide.Aj ked sa nicoho ineho ako co mam nechytam.Najprv som myslel ze je problem z internetom,ale fora fachaju ako maju.Len to ze vypne na niecom zvuk.
Otazka ci aj synator nieco nestlacil,ale na prehravaci nema co a vzdy ked tu nieco vyhodi nas zavola.
Z tym preinstalovanim mi moze heftnut bracho :gkf_10:
Patrol GR.Kade neprejdem,pretlacim!!
<<

milan 1

Obrázok užívateľa

Offrouďák

Príspevky: 1042

Registrovaný: 15 Apr 2011, 22:14

Bydlisko: Nitra

Poslať 21 Sep 2015, 21:55

Re: problem z pocitacom

Tak 2 hodiny vsetko islo ako ma a zacalo to zas blbnut.Bez obrazu a zvuku.Idu len fora. :gkf_07:
Patrol GR.Kade neprejdem,pretlacim!!
<<

DusMi

Obrázok užívateľa

Offrouďák

Príspevky: 1729

Registrovaný: 07 Máj 2010, 10:30

Poslať 22 Sep 2015, 08:00

Re: problem z pocitacom

1.
Ak by sme predpokladali, ze je to SW zalezitost, tak start->prislusenstvo->systemove nastroje->obnova systemu
najdi si tam nejaky datum obnovy, ktory je pred datumom kedy to zacalo blbnut a nechaj to k takemu datumu obnovit (o uzivatelske subory neprides, len systemove sa obnovia k tomu datumu). Ak je to SW problem, tak toto by ho malo vyriesit.

2.
Ak by sme predpokladali, ze je to HW zalezitost:
Lenovo (IBM) ma nejaky vlastny diagnosticky softver, skus si ho pustit, mal by byt niekde pod zlozkou Lenovo (nejaky PC doktor, alebo system status).
Hlavne by som sa zameral na teplotu, lebo podla toho co pises sa moze prehrievat nejaka cast chipsetu.

Skor by som to tipoval na HW problem, pri tom traseni sa pokojne mohol niekde dostat prach viac ako bolo treba a teraz sa to hreje, pripadne nieco ine ..
(asi by bolo dobre minimalne zhodit zadny kryt a povysavat prach)


Kedysi som mal thinkpad od lenova, mal problemy so zvukom, riesenie bolo vypnut a vybrat bateriu (nestacilo vypnut) potom to zasa nejaky cas islo.
<<

milan 1

Obrázok užívateľa

Offrouďák

Príspevky: 1042

Registrovaný: 15 Apr 2011, 22:14

Bydlisko: Nitra

Poslať 24 Sep 2015, 13:24

Re: problem z pocitacom

Tak pred tromi dnami mi to prestalo fachat uplne.Preto som tu nebol a len pred chvilou odisiel technik z Telekomu a premeraval kable.Nevedela sa nahodit na internet ani zena z mobilom.Zevraj znizili rychlost a zacalo to ist.Fakt je ze tu davali vysokonapetovy kabel do zeme a ci nahodou nechytili z bagrom tie z Telekomu.Druha vec bola co som teraz riesil u kamosa ze bolo pootvaranych vela okien.No nemam sajnu o com mi to hovoril.Chcel stiahnut na cistenie neaky program Ccleaner ale uz volal technik tak sme nestihali.A ze som mohol mat aj neaky vyrus v PC.
Budem musiet este za niekym behnut kto tomu viac rozumie.
DusMi,skusim aj to co si pisal.Dik.
Patrol GR.Kade neprejdem,pretlacim!!
<<

milan 1

Obrázok užívateľa

Offrouďák

Príspevky: 1042

Registrovaný: 15 Apr 2011, 22:14

Bydlisko: Nitra

Poslať 24 Sep 2015, 22:43

Re: problem z pocitacom

milan 1 píše:Ked dam Yotube1- naskoci obraz,2- trochu sa rozmaze ,3-vycisti sa,4-ostane uplne zrnity a napisane Vyskytla sa chyba,Skuste to znova neskor.Dalsie informacie .

2 hodiny na PC a zacalo to robit zase :106: Zrnity obraz bez zvuku.
Patrol GR.Kade neprejdem,pretlacim!!
<<

milan 1

Obrázok užívateľa

Offrouďák

Príspevky: 1042

Registrovaný: 15 Apr 2011, 22:14

Bydlisko: Nitra

Poslať 30 Sep 2015, 08:29

Re: problem z pocitacom

Nakoniec to cele blbnutie robi vedenie internetu.Zevraj mi museli znizit rychlost z 5 MB na 2 MB aby to vobec ako tak islo.A to mi ponukali pred 2 mesiacmi ked som obnovoval pausal rychlejsi internet :d =))
Iste je ze mi to zacalo robit ked susedovi zaviedli internet od Orange.Je mozne ze ho dali na moj kabel?Inak si to neviem vysvetlit,alebo tam nieco dojebali :gkf_07:
Patrol GR.Kade neprejdem,pretlacim!!
<<

milan 1

Obrázok užívateľa

Offrouďák

Príspevky: 1042

Registrovaný: 15 Apr 2011, 22:14

Bydlisko: Nitra

Poslať 04 Nov 2016, 00:16

Re: problem z pocitacom

Hodim to sem nech zas nezakladam novu temu.Vie mi niekto poradit ako zmensit rychlost behania sipky od mysi?Neviem co sa synovi podarilo stlacit ale na maly pohyb mysi sipka preleti celu obrazovku.Ledva sa trafim aj na neakeho smajlika.Robi to tak od dnesneho rana a dostal som sa k PC az teraz.
Patrol GR.Kade neprejdem,pretlacim!!
<<

milan 1

Obrázok užívateľa

Offrouďák

Príspevky: 1042

Registrovaný: 15 Apr 2011, 22:14

Bydlisko: Nitra

Poslať 04 Nov 2016, 14:24

Re: problem z pocitacom

Tak uz mi ta sipka ide ako predtym.Zapnem PC a ide to :106:
Patrol GR.Kade neprejdem,pretlacim!!
<<

milan 1

Obrázok užívateľa

Offrouďák

Príspevky: 1042

Registrovaný: 15 Apr 2011, 22:14

Bydlisko: Nitra

Poslať 05 Nov 2016, 20:28

Re: problem z pocitacom

Tak a uz ta sipka zas lieta.Neviem sa trafit ani na okienko s poslednymi prispevkami.Da sa to niekde prepinat alebo je problem v PC?
Patrol GR.Kade neprejdem,pretlacim!!
<<

radole

Obrázok užívateľa

Začiatočník

Príspevky: 49

Registrovaný: 19 Apr 2010, 13:16

Bydlisko: Vyšný Slavkov východ

Poslať 05 Nov 2016, 21:45

Re: problem z pocitacom

start / ovladaci panel / mys / ukazovatel - moznosti
Frontera A 3,1 TD, troška podvihnutá s uzávierkou na 35" a 2x navijak
Frontera A 3,1 TD odtahovka

náhradné diely Frontera A,B, Trooper, Monterey, Campo - 0919 224 231
fronteradiely@azet.sk
<<

milan 1

Obrázok užívateľa

Offrouďák

Príspevky: 1042

Registrovaný: 15 Apr 2011, 22:14

Bydlisko: Nitra

Poslať 05 Nov 2016, 22:32

Re: problem z pocitacom

Praveze tam som bol ale nic som nenasiel.Na mysi som nasiel male tlacitko a tym sa to prehadzuje.Doteraz som netusil ze tam aj je.Vzdy ked bol chalan na PC sa to prehodilo.Dik za radu,zide sa mi. :gkf_08:
Patrol GR.Kade neprejdem,pretlacim!!
<<

Kapo

Obrázok užívateľa

gazikár

Príspevky: 3598

Registrovaný: 06 Mar 2010, 02:46

Bydlisko: Myjafsko

Poslať 06 Nov 2016, 23:39

Re: problem z pocitacom

Ty si šikuliak. :D

Tak aspon vtip:
"Bavi se dva admini:
-Kámoš včera během 5 minut shodil hlavní server.
-On je hacker?
-Ne, debil."
„Keď ráno vstaneš, poďakuj za ranné svetlo, za svoj život a silu. Poďakuj za jedlo a za radosť zo života. Ak nenachádzaš dôvod k vďake, hľadaj chybu sám v sebe."
(Tecumseh, Shawnee)

LC HDJ 80, GR, PV3S S3 HR3001, gaz69....
<<

milan 1

Obrázok užívateľa

Offrouďák

Príspevky: 1042

Registrovaný: 15 Apr 2011, 22:14

Bydlisko: Nitra

Poslať 08 Nov 2016, 21:49

Re: problem z pocitacom

Mne by to tolko netrvalo :d Ta moja kupila peknu mys a je na nej asi 7 funkcii a ja som z toho v rici.Este stale neviem na co vsetko to funguje.
Patrol GR.Kade neprejdem,pretlacim!!

Späť na Obecná poradňa

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť